Fa'aaogāina o ato Fomai

1. O le matafaioi a pusa fesoasoani muamua i luga o le malae o le taua e tele.O le faʻaogaina o pusa fesoasoani muamua e mafai ona vave faʻatinoina le tele o galuega fesoasoani muamua mo uo-i-lima e pei o le mamafa o le toto, pulu, ma suʻi, lea e matua faʻaitiitia ai le numera o le tino. fa'alavelave fa'afuase'i ta'avale, fesoasoani muamua i fafo, fa'alavelave fa'alavelave ma fa'aitiitia, ma isi mea. O se pusa fesoasoani muamua i le fale e mafai ona tele sona sao.
2. I le tulaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e taua le togafitia lelei o le manuʻa e puipuia ai faʻamaʻi pipisi, ma aʻafiaga ogaoga e mafua mai i manuʻa faʻamaʻi. ia faʻapipiʻiina i laʻei faʻamaʻi maualuga, gauze, fusi, totigilima tuʻuina atu, ma isi mea, e mafai ona puipuia lelei faʻamaʻi manuʻa pe a tupu se faʻalavelave. pe a e alu i fafo.
3. O pusa fesoasoani muamua e le gata o sapalai mo le saogalemu mo le vaegaau, ae mafai foi ona faaaoga i totonu o le aiga.O nisi taimi e le maalofia le puleaina o manuʻa i le olaga o Ritang, aemaise lava pe a iai tagata matutua ma tamaiti i totonu o le aiga.O pusa fesoasoani muamua o loʻo i ai ni mea faʻapitoa mo fesoasoani muamua o le a mautinoa lava le aoga.I le tulaga o le mu, o pusa fesoasoani muamua e faʻapipiʻiina foi i ofu faʻapitoa mu. Pe i luga o le auala poʻo le fale, pe a maeʻa se faʻalavelave faʻafuaseʻi, aʻo leʻi oʻo mai le taavale faʻafuaseʻi, o le pusa fesoasoani muamua o le a faʻaitiitia ai le leaga o le manu'a ma fa'aumatia pe fa'aitiitia i'uga leaga.

71y5-sXSnwL
2

Taimi meli: Tes-02-2022